ПП-ДБ внася искане за предсрочно освобождаване на председателя на Народното събрание Росен Желязков, това съобщиха

...
ПП-ДБ внася искане за предсрочно освобождаване на председателя на Народното събрание Росен Желязков, това съобщиха
Коментари Харесай

ПП-ДБ настоява за отстраняването на Росен Желязков като шеф на парламента

ПП-ДБ внася искане за предсрочно освобождаване на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, това оповестиха от обединението в известие до медиите, а като мотиви посочиха цялостното му поведение като началник на тази институция.

ПП-ДБ обявиха, че са установили, че ръководителят на Народното събрание " злоупотребява с власт и пълномощия, и работи в полза на политическия блок ГЕРБ- Движение за права и свободи ".

Като съответни претекстове за тяхното решение те изброиха няколко аспекта - нарушаване при процедурата по предсрочно прекратяване мандата на управителя на Националната здравноосигурителна каса - Станимир Михайлов; системна злоупотреба с правото по член 48, алинея 5 от ПОДНС и нарушения при осъществяване на парламентарния контрол по член 105 от ПОДНС.

„ Продължаваме Промяната – Демократична България “ няма да спре да се бори България да се трансформира в естествена европейска страна. ГЕРБ получава ясно известие, че не може да стопира работещите институции, които целият български народ чака ", добави от ПП-ДБ, съобщи Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР